Tidigare spelplatser

Tidigare tävlingplatser

2011

 

Växjö blev destinationen för det första året vi arrangerade resan och vi endast var 5st deltagare pga flertal sena avhopp, men inte tog det glädjen från oss då vi hade riktigt skoj på Växjö GK, och Glasrikets GK.

 

2012

 

Kalmar och Kalmar GK var spelplatsen för detta års Rosenstam Masters. Där var det väldigt jämnt resultatmässigt och lite halvdassigt väder, Ledarbollen med Hasse Rosenstam, Staffan Schager, jimmy Heidgren och Henrik Östergren avgjordes inte förrän på sista hålet.

Här bodde vi även på Hotell Packhuset i kalmars hamn, ett av de bästa boendena med fantastiskt läge o fin utsikt! Detta året var vi 10 deltagare

 

2013

 

Alingsås var staden och här hade vi nära till festligheterna, vi hade nömligen nattklubb på hotellet! VIP ingång från rummen och en underbar personal som var tillmötesgående och trevlig. Golfen var bra från många håll o Alingsås GK höll bra klass o kvalité. Klubbhuset var insprängt i berget och ett av dom vackraste klubbhuset vi sett!

Antalet deltagare detta år var 12st.

 

2014

 

Denna resa kan vara en av de sammantaget bästa resorna av alla, Grymt boende på banan i 6 manna stugor. 1:a tee 3 min promenad bort, stranden 5 min bort. Maten vi fick serverad var närproducerad och fruktansvärt bra. Namnet på orten skrivs till Landskrona GK och Borstahusens semesterby.

Vädret varierade och vissa hål på Landskrona GK var helt fantastiska med en utsikt över sundet, och ön Ven som ligger mellan landskrona och danmark.

Även detta året var vi 12 st deltagare.

 

2015

 

Ytterligare en fantastisk resa som började redan torsdag morgon med båtfärd med Viking Grace till Mariehamn. Resan började kanon med en härlig förmiddag i solen ute på däck.

Vi bodde på park Alandia hotel centralt i Mariehamn. Maten var okej men hade kunnat var bättre. Golfbanorna på Ålands GK var fantastiskt fina, grym layout och på sina håll krävande både mentalt och fysiskt.

Ålands GK ligger i toppen av alla banor vi spelat, sammantaget ar även detta år väldigt lyckat.

Detta året var vi 14 deltagare.

 

2016

 

Magisk resa vi hade i Linköping! Detta året hann vi dessutom uttöka tävlingen till 4 rundor då vi hade en kort resväg och kunde spela redan på torsdagseftermiddagen.

Vi bodde i två st 9 manna lägenheter på golfbanan och hade frukost och middag inkluderat. Vi spelade två rundor på vardera bana och banorna höll hög kvalite, svårspelat men bra! Landeryds GK stod för ett fantstiskt värdskap och vi återkommer gärna i framtiden! Detta året införde vi även ett nytt pris. C.S memorial trophy, som gick till Kristoffer för sin riktigt välspelade sista runda.

Detta året var vi dessutom rekordantalet 18 deltagare.

 

2017

 

BÄSTA resan någnsin! 17 härliga deltagare styrde kosan mot västerås flygplats för att bege oss till Malaga och Fuengirola. Där hade vi 3 hyrbilar som väntade oss och en fantastisk villa för 18 personer som vi hade hyrt. Banan vi spelade på var Calanova golf club och låg som insprängd i bergen och hade en fantastisk layout. Dock svårspelad. Trots sin bergslayout var banan i fantastiskt gott skick och vi var väldigt nöjda med allt. Ove Fröderberg vann C.S memorial trophy och Nicklas Brodin tog hem förstaplatsen i tävlingen.

Detta året var vi 17 deltagare.

 

2018

 

20 deltagare begav sig återigen till Malaga för att delta i 2018 års tävling.

Vi bodde i 2st villor som var som ett parhus. 

En fantastisk resa återigen där vi spelade 3 olika banor. Santa Clara, El Chapparall och Parador de Malaga. Fantastiska upplevelser på alla tre banor med både svår layout, mycket vind och hyffsat bra golfspel. Första tävlingsrundan på el chapparall bäddade för Robin Rosenstams slutseger. Första året någonsin som en av arrangörerna lyckas vinna den hett eftertraktade trofén.


2019


Detta året så sjönk deltagarantalet något men vi hade en fantastisk resa till Eksjö GK. Vi spelade samma runda varje dag och bodde ett stenkast från klubbhuset i ett härligt hus. Kristoffer Berglund stod som vinnare detta året och fick sitt namn ingraverad för första gången på statuetten. Detta år var också en del av 2020 års resa. Där deltagarna som betalade fullt även garanterade sin plats i jubileumsåret 2020. Vi hade en härlig resa med bra golf också. Spännande att följa spelarnas resultat genom helgen då vi alla lärde oss spela banan mer efter varje varv. 

Ytterligare en bra resa till handlingarna.


2020


Dags för 10-års jubileum. Helt otroligt att denna resa överlevt ett helt decennium. Vi som har vart med alla år ser utveckligen som något positivt.

Därför var det även 10 års jubileumet som skulle bli pang pang stort. 

Vi bestämde därför att det skulle bli en veckas resa denna gången och valde därför Turkiet och Belek som spelort. 

Vi valde att bo på golfbanan och Lykia Links. Där vi även spelade samtliga rundor. 

Då vi hade en längre resperiod så fanns det även utrymme för extratävlingar, i form av en bäst-boll som vanns av Henrik och Pontus.

Huvudtävlingen detta år vanns av Hasse Rosenstam, som därmed tog sin första ingravering någonsing på pokalen. Grattis till dig! 

Vi hade en fantastisk resa och vi spelade en golfbana som verkligen visade sig från alla möjliga svårigheter, turkiets enda linksbana och SOM DET BLÅSTE vissa rundor. Utmanande men roligt, sett över hela resan var detta en fantastisk upplevelse och härligt julbileum. Även om hotellets kvalité och utbud hade mer o önska pga tidiga säsongen så hade vi alla resenärer en riktigt härlig vecka! 

TACK till er alla som gjorde detta möjligt. 


2021


REKORDÅRET!

Vi slog rekord i antalet deltagare detta året vilket är helt fantastiskt. Vi var 23 glada golfare som begav oss till Jönköping för att leverera bra golf på Gränna GK, Skinnarebo GK och Sand GK. Det var fina banor vi spelade på och vi hade även en stor buss som transporterade oss T/R golfbanorna. 

Detta konstiga corona år så var det ändå någonting som vi är otroligt glada att vi fick till o genomföra. 

Det vart bra trotsallt.

Årets vinnare blev David Hamilton som spelade stabilt genom hela helgen och tog därmed sin första ingravering på pokalen. Extra roligt är också att finalbollen var oerhört jämn. Det skiljde endast 2 slag mellan varje deltagare i finalbollen, men David höll ihop det starkast och vann tävlingen. 

Även detta året så ligger planeringen längre fram, en summa från varje deltagare som betalade full avgift flyttas till nästkommande år som en form av anmälningsavgift. 

Vi summerar resan som återigen MAGISK, med Gränna och Sand som får högsta betyg.